Aktuelt i Butikken

Nyheder & Efterårs kampagne

Hos Dit El-center og Lysmesteren på Ørstedsvej i Silkeborg kan du være sikker på at finde en lampe, der passer dig. Mangler du ideer eller vil du bare gerne vide, hvad der er det nyeste på markedet, så har du mulighed for at se alle de spændende nyheder vi får ind i butikken.

 

PH 2/2 Luna Bordlampe Limited Edition Fra Louis Poulsen.
Limited Edition fra Louis poulsen PH 2/2 Luna Bordlampe er dette års eksklusive Limited Edition lampe fra Louis Poulsen designet af Poul Henningsen. PH 2/2 Luna Bordlampe sælges fra d. 1. oktober til d. 31. december 2023. PH 2/2 Luna Bordlampe blev designet af Poul Henningsen tilbage i 1939, og den er karakteriseret ved den buede stilk og de flotte designdetaljer, som er velkendte for Poul Henningsens lamper.
Utzon Pendel JU1 Jubilæumsudgave- Steel Blue
Den ikoniske Utzon JU1 Pendel i den smukkeste Stål Blå farve En Hyldest for 50 Års Jubilæet for Sydney Opera House, der er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Med en diameter på 22 cm. og en højde på 23 cm. er Jubilæumsudgaven af Utzon pendlen en alsidig og kompakt lampe, der er velegnet til indretning både derhjemme og hos virksomheder – private som offentlige. Lampens grafiske silhuet tilfører en iøjnefaldende visuel dimension, når den hænger enkeltvis over spisebordet derhjemme eller i rækker og klynger i større områder. Utzon JU1 pendlen leveres med en 4 meter lang stofledning, der giver ekstra fleksibilitet og frihed i forhold til placering.
Efterårs Kampagne Le klint Gulvlamper Model 320 & Model 368
I hele november måned har du derfor mulighed for at købe de populær Le klint gulvlamper model 320 & model 368 til kampagnepris. Model 320 til kampagne pris 5.995 kr. eller Model 368 til kampagnepris 4.995 kr.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres på de nyeste tiltag inden for belysning.