Dit El-Center og Lysmesteren er din elektriker

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alt inden for el-arbejde

Hos Dit El-Center og Lysmesteren i Silkeborg er vi eksperter i alt inden for elinstallation og belysning. 

Tag gerne os med på råd, hvis du skal renovere eller bygge til. Og meget gerne inden dit projekt begynder, så vi har mulighed for at tilbyde dig den bedste løsning. 

Ingen opgave er for stor eller for lille.
Mand som skruer stik i væg
Mand som skruer pære i lampe
Silkeborgs største belysningsforretning​

Kig forbi vores butik og find inspiration, unikke lamper og kompetent rådgivning.

Dit El-Center og Lysmesteren  i Silkeborg har et stort og alsidigt udvalg af kvalitetslamper og spændende tilbehør, så vi dækker belysningsbehov til alle rum – både inde og ude. Finder du ikke det, du søger, kan vi som oftest skaffe det hjem.

Kvinde som sidder i stol og læser blad
Installation – både stort og småt

Handler det om elektricitet, har vi ekspertisen og fagfolk, som kan hjælpe

Vi påtager os alle former for installationsopgaver, store som små. Vores fagfolk ved altid, hvad der skal til både når det gælder ny-installation og reparation. Vi sørger for det tekniske er gemt væk og alt hænger på sin plads, så det hele fremtræder smukt og elegant, når jobbet er klaret. 

Skal du flytte kontor, have ny vaskemaskine, eller blot en lampe, der skal sættes op eller udskiftes, så klarer vores elektriker opgaven med et smil.

Vi skaffer det, du behøver

Vi er lagerførende på mange dele til elinstallationer, og det vi ikke har, skaffer vi hurtigt inden for et par dage. Vi har ekspertisen og sætter en ære i at hjælpe dig på vej, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning.

Godkendt til reparation af mærkevarebrands

Vi er godkendt af Louis Poulsen til at foretage reparationer på deres klassiske lamper. Vi har arbejdet med dem igennem mange år og de har tillid til de løsninger, vi kommer med. Udover Louis Poulsen foretager vi også reparation på mange af vores andre store lampebrands, heriblandt Verpan. 

Stole i forskellige farver med two kugle lamper

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres på de nyeste tiltag inden for belysning.