Få råd af dedikerede fagfolk

I butikken møder du Mariann og Anja. Deres store kendskab til belysning kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning. Vores elektriker Bjarne har styr på reservedele og muligheder for renovering og reparationer, så uanset dine behov er der hjælp at hente.

Silkeborgs største belysningsforretning

Kig forbi vores butik og find inspiration, unikke lamper og kompetent rådgivning.

Dit El-Center og Lysmesteren  i Silkeborg har et stort og alsidigt udvalg af kvalitetslamper og spændende tilbehør, så vi dækker belysningsbehov til alle rum – både inde og ude. Finder du ikke det, du søger, kan vi som oftest skaffe det hjem.

Lamper du kan se og røre

Hos dit El-Center og Lysmesteren kan du bl.a. få råd og vejledning om lyssætning – hvad virker, og hvad kan du vælge mellem. Vi har et stort og alsidigt udvalg i belysningsløsninger til både hjem og arbejdsplads, og i butikken kan du både se, røre og sammenligne.


Du finder et stort udvalg af lamper til både indendørs- og udendørs belysning ophængt i butikken. Finder du ikke det, du søger, vil vi gøre vores bedste for at fremskaffe, netop det du efterspørger.

Belysning til både hjem og arbejdsplads

Hos Dit El-center og Lysmesteren i Silkeborg vejleder vi og giver gode råd og sætter en ære i at hjælpe med at finde netop den belysning, som passer til dig. Vi ved noget om god belysning, om farvegengivelse, lysretning, placering og den rette lysmængde til opgaven. 


Her kan vi tilbyde løsninger, når du kigger efter varmt og indirekte belysning til hyggekrogen, det rette arbejdslys i køkkenet og kontoret eller det helt rette valg til udendørsbelysning.

Udendørs lamper

Fremskaffelse af reservedele

Gælder det fremskaffelse af reservedele til en defekt lampe, kan vi også hjælpe. Mangler du en reservedel, en specialledning, en ny pære eller andre småting er det for det meste også noget, vi kan klare.

Kært interiør og klassikerne

Mange har et særligt forhold til nogle af deres lamper – det kan være arvestykker, der har særlig betydning, eller gamle klassikere. De har måske været i familien i mange år og bliver et kært interiør, som man gerne vil beholde. 


Her kan vi hjælpe med reparation og endda fremskaffelse af specialdele gennem vores store netværk. Dit El-Center og Lysmesteren i Silkeborg er én af de fire el-installatører i Danmark, der er godkendt Louis Poulsen og Verpan reparatør.

Renovering af lamper

Vi er kendt for det umuliges kunst, når det gælder lamperenovering. Vi har den nødvendige tålmodighed og ekspertise, der skal til. Vi giver nyt liv til gamle klassikere, og det vi ikke selv kan klare, kan vi formidle videre til gode kontakter i vores netværk. Det kan f.eks. være til gørtlere, der kan renovere bl.a. messing- og kobberoverflader og male op. 

Vores kunder kommer fra hele Danmark – både i butikken og i vores webshop.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres på de nyeste tiltag inden for belysning.