Brands

Dit El-Center og Lysmesteren i Silkeborg fører en lang række unikke belysningsbrands.

Forkæl dit hjem med inspirerende belysning og anerkendt design

Den klassiske

Nogle af de mest kendte danske brands tæller bl.a. Louis Poulsen, som er kendt for deres innovative og stilfulde lysdesign. Virksomheden har en lang historie inden for belysning og har skabt ikoniske lamper, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Deres lamper er kendt for at levere en behagelig og jævn belysning, der skaber en god atmosfære i ethvert rum. Sortimentet omfatter både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil og indretning.

Der til hører også at Dit El-Center og Lysmesteren i Silkeborg er en af Louis Poulsens kun fire godkendte installatører, der kan foretage reparation på deres klassiske lamper.  

En ekstra dimension

Le Klint i Odense er dansk design med en lang historie inden for belysning og særligt kendt for deres karakteristiske foldeteknik, der skaber smukke skyggeeffekter og tilføjer en ekstra dimension til belysning. Deres sortiment omfatter både pendler, bordlamper, væglamper og gulvlamper, der giver mulighed for at skabe den rette belysning i ethvert rum.

Moderne og minimalistisk

Til den moderne indretning kan man vælge Light Point, der er kendt for deres moderne og minimalistiske lysdesign, der passer perfekt til moderne indretning. Et sortiment, der spænder fra loftlamper og pendler til væglamper og bordlamper.  med rene linjer, slanke former og brug af materialer af høj kvalitet

Det traditionelle håndværk

Er man mere til traditionelle håndværksteknikker kombineret med moderne æstetik, kan man bl.a. vælge &tradition. &tradition samarbejder med talentfulde designere og arkitekter for at skabe lamper, der skiller sig ud med deres unikke og karakteristiske design. Deres sortiment omfatter både pendler, bordlamper, væglamper og gulvlamper, der passer til forskellige rum og indretninger.

 

De ikoniske

Er man mere til de ikoniske design, kan man vælge Verpan, der er kendt for at videreføre designarven fra den legendariske danske designer Verner Panton, som var en pioner inden for moderne belysningsdesign.

Med en dristige tilgang til farver, former og materialer tilbyder Verpan har en unik og tidløs æstetik og integrerer i dag moderne teknologi og materialer for at opnå den bedst mulige belysning. 

Blot nogle få af alle de mange

lysbrands, der føres i Dit El-Center og Lysmesteren  i Silkeborg.

Følg lyset og kig forbi Dit El-Center og Lysmesteren
- Silkeborgs største belysningsbutik.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres på de nyeste tiltag inden for belysning.