Inspiration & ideer

Hos Dit El-center og Lysmesteren på Ørstedsvej i Silkeborg kan du være sikker på at finde en lampe, der passer dig. Mangler du ideer eller vil du bare gerne vide, hvad der er det nyeste på markedet, så har du mulighed for at se alle de spændende brands, vi byder på. 

Her er noget for enhver smag og pengepung – klassisk og trendy. 

Kig forbi og se for dig selv

Loftlamper som hænger over bord
Udvalgte lamper. Til inspiration

Lys og design skaber stemning – og stemning skaber liv.

AJ BORD MINI SORT

Louis Poulsen

CARRONADE PENDEL LARGE SORT

Le Klint

FRANDSEN FM 1957 PENDEL

Frandsen

FRITZ HANSEN KAISER IDELL T6631-T

FRITZ HANSEN

FLOWERPOT PENDEL – MAT MØRKEGRÅ

&Tradition

HALO DESIGN STOCKHOLM MARBLE BRUN PENDEL

Halo Design

LE KLINT SOLEIL SILVER LYS EG

Le Klint

LIGA MAGNUS KROM PENDEL

Liga

LIGHT POINT OPTIC L150 ROSA GULD LED

Light Point

LOOM DESIGN MOJA 42 BLACK PENDEL

LOOM Design

LYFA MEMOIR 5 120 MESSING LYSKRONE

LYFA

VP GLOBE Ø 40

Verner Panton

Hvor finder man inspiration?

Der er mange måde at få inspiration til belysning på. Du kan gå på opdagelse online, følge blogs og sociale medier, der fokuserer på boligindretning og belysning. Her kan du se noget om forskellige stilarter og trends inden for lamper og belysning. Men du kan også vælge, at tage fat i vores dygtige medarbejdere. De er helt opdateret og kan helt sikkert også hjælpe dig på vej. 

Så kig ind i butikken, for det er her du kan se og røre ved forskellige lamper. Dette giver dig mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan de ser ud i virkeligheden og hvordan de passer ind i rummet derhjemme. Her kan du også få en idé om, hvordan forskellige lamper kan bidrage til forskellige stemninger og stilarter i dit hjem.

Faglige råd om god belysning

Vores medarbejdere kan også komme med input og anbefalinger til lamper og belysning. De har stor erfaring med belysning og kan komme med idéer, som du måske ikke selv havde tænkt på. 


Det er bl.a. en god ide, at overveje rummets funktion, og hvilken slags belysning der vil være mest hensigtsmæssig. For eksempel kan du vælge blød og hyggelig belysning til stuen, mens du måske har brug for mere fokuseret og funktionel belysning til køkkenet eller kontoret.

Lys er et personligt valg

Husk, at valg af lamper og belysning er en personlig beslutning, og det er vigtigt at vælge noget, der passer til din stil og behov. 

Ved at udforske forskellige kilder til inspiration og tage dig tid til at overveje dine præferencer, kan vi hjælpe dig til finde den perfekte belysning, der vil skabe den rette atmosfære i dit hjem, dit kontor eller uderum i mange år frem i tiden.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres på de nyeste tiltag inden for belysning.